• Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • Προσφορές - Εκπτώσεις

Καθ: 10-19:00 | Δευ & Τετ: 10-17:00 | Σάβ: 10-16:00
(0 Προϊόν) - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Ledopolis.gr στέλνει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό μεσω courier, με δυνατότητα αντικαταβολής.

Τρόποι Αποστολής και Παράδοσης

Το ledopolis.gr συνεργάζεται με την εταιρεία Ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυμεταφορική" για την ταχεία αποστολή των παραγγελιών σας. Έτσι οι παραγγελίες σας μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση ανάλογα με τον προορισμό και παραδίνονται την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα:

Για αποστολές εντός Αττικής (παράδοση αυθημερόν-1 εργάσιμη)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, εμφανίζονται από την ιστοσελίδα οι χρεώσεις αποστολής, μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά +-1€.

Οι πραγματικές χρεώσεις εμφανίζονται εδώ

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής)

Για μικρά δέματα έως 2 κιλά το κόστος είναι 4€ και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και κατα την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, εμφανίζονται απο την ιστοσελίδα οι χρεώσεις αποστολής, μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά +-1€.

Οι πραγματικές χρεώσεις εμφανίζονται εδώΣε κάθε περίπτωση τα βαριά αντικείμενα λόγω κόστους θα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών (παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή για να σας πληροφορήσουμε για το σχετικό κόστος.

Σας ενημερώνουμε ότι στέλνουμε και με αντικαταβολή. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με επιπλέον 2,30€ έξοδα αντικαταβολής.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας στέλνεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται συναρμολόγηση προϊόντων.

Οι τιμές προϊόντων του καταστήματός μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν αυτή αποσταλεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές Προϊόντων».

Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση παραγγελιάς δεν θα είναι έγκυρη χωρίς την αποδοχή του Ledopolis.gr και σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας, με την επιφύλαξη όλων των άλλων δικαιωμάτων του Ledopolis.gr.

Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο (αντίγραφα αυτών).

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει βλάβη, ο αγοραστής επικοινωνεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, με το Ledopolis.gr, αναφέροντας την αιτιολόγηση επιστροφής, γραπτώς χρησιμοποιώντας το Δελτίο Αναφοράς Βλάβης.

Αν το προϊόν είναι βεβλαμμένο αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα του Ledopolis.gr, τότε επιστρέφεται με έξοδα του Ledopolis.gr και πιστώνεται στο όνομα του αγοραστή.

Αν το προϊόν κρίνεται ότι πρέπει να επισκευαστεί σε εγκαταστάσεις του Ledopolis.gr τότε αποστέλλεται με έξοδα του αγοραστού, επισκευάζεται και επιστρέφεται στον αγοραστή με έξοδα του αγοραστή.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πλην των παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτές από το Ledopolis.gr οποιεσδήποτε επιστροφές.

Μετά την παρέλευση των 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων το Ledopolis.gr δεν δέχεται επιστροφές.

Το Ledopolis.gr αποδέχεται τα επιστρεφόμενα προϊόντα μόνον όταν είναι σε άριστη κατάσταση και συσκευασία.

Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας του αγοραστού, το προϊόν αντικαθίσταται με χρέωση στον αγοραστή του κόστους μεταφοράς.

Σε περίπτωση λάθους εκτέλεσης παραγγελίας από το Ledopolis.gr, το Ledopolis.gr φροντίζει με δικά του έξοδα και μεταφορική να μεταφέρει τα προϊόντα στην έδρα του.

Σε καμία περίπτωση ΑΝ το προϊόν δεν επιστραφεί στην εταιρία και περάσει από τεχνικό έλεγχο (3-5 μέρες από την ημέρα παραλαβής) δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση του.

Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους:

1) Παραγγελία από το web site μας
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Πατήστε στο σύνδεσμο [Αγορά] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Ολοκλήρωση Αγορών] που βρίσκεται στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας και αφού ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής θα περάσετε σε ασφαλή σύνδεση σε ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας σας. Για πληρωμή με Paypal θα συνδεθείτε με τον ίδιο τρόπο στον λογαριασμό σας.

2) Τηλεφωνικά
Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 210 9949488 ή 6974 048553 (όλες τις μέρες) .

3) Με E-mail
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@ledopolis.gr ή να χρησιμοποιήσετε την Φόρμα Επικοινωνίας με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνηση θέλετε. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Με τον όρο Διαθεσιμότητα εννοούμε το χρόνο που θα μεσολαβήσει από την λήψη της παραγγελίας σας έως την ώρα που η παραγγελία σας θα παραληφθεί από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Στο χρόνο αυτό θα πρέπει αν προσθέσετε και τον προβλεπόμενο χρόνο για να φτάσουν τα παραγγελθέντα είδη στον τόπο σας.
Υπάρχει περίπτωση κάποια προϊόντα από αυτά που θέλετε να μην είναι διαθέσιμα και κάποια άλλα να είναι. Οταν βρούμε κι αυτά που δεν υπάρχουν σας τα στέλνουμε όλα με μία αποστολή..

Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις να έχει εξαντληθεί το απόθεμα. Επίσης, υπάρχουν νέα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή, έχουν παραγγελθεί από εμάς και αναμένονται. Τέλος, υπάρχουν και προϊόντα τα οποία έχουν εξαντληθεί και είναι άγνωστο πότε ο κατασκευαστής θα προχωρήσει σε επανακατασκευή.

Δεν παραλάβατε τα προϊόντα σας;

Ορισμένες φορές δέματα επιστρέφουν σε εμάς επειδή για διαφόρους λόγους δεν παραδόθηκαν. Όταν μας επιστραφεί ένα δέμα το οποίο έχει πληρωθεί ήδη πιστώνουμε το λογαριασμό του πελάτη (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιστροφή του δέματος και εάν επιθυμεί να το αποστείλουμε και πάλι θα πρέπει να καταχωρήσει εκ νέου την παραγγελία στο ledopolis.gr

Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα δέμα μπορεί να μην παραδοθεί είναι οι ακόλουθοι:

Λάθος διεύθυνση. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε δύο φορές ότι η πλήρης διεύθυνση που καταχωρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σωστή.

Άλλα προβλήματα της διεύθυνσης. Μερικές φορές η ετικέτα μπορεί να αλλοιωθεί κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και να μην είναι αναγνώσιμη από το μεταφορέα. Άλλες φορές ο μεταφορέας μπορεί να αφήσει το δέμα σε λάθος διεύθυνση.

Αποτυχημένες προσπάθειες παράδοσης. Η εταιρεία κούριερ θα προσπαθήσει 3 φορές να σας παραδώσει την παραγγελία σας. Εάν αυτό δεν σταθεί εφικτό το δέμα θα μας επιστραφεί.

Άρνηση από τον παραλήπτη να το παραλάβει.

Πληρωμές Παραγγελίας

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα μας
  • Πληρωμή με Paypal
  • Πληρωμή με κατάθεση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς στο 2109949488