• Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • Προσφορές - Εκπτώσεις

Καθ: 10-19:00 | Δευ & Τετ: 10-17:00 | Σάβ: 10-16:00
(0 Προϊόν) - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Εγγύηση Προϊόντων

Επιστροφές και Πολιτική Εγγύησης


Πολιτική εγγύησης Προϊόντων Δύο (2) χρόνια

Όλα τα προϊόντα του Ledopolis έχουν εγγύηση για όλα τα ελαττώματα στο υλικό και την κατασκευή, για δύο (2) έτη από την ημερομηνία αγοράς, εκτός αν αναφέρεται ρητά παρακάτω.

Οι παραπάνω εγγυήσεις, καλύπτουν μόνο τα ελαττώματα που προκύπτουν υπό κανονικές συνθήκες χρήσης και δεν περιλαμβάνουν δυσλειτουργίες ή βλάβες που προκύπτουν από κακή χρήση, κατάχρηση, αμέλεια, αλλοίωση, προβλήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα και διαφορετική χρήση με αυτή που αναφέρεται στις οδηγίες του προϊόντος, αιτίες φύσης, λανθασμένη εγκατάσταση ή επισκευή που πραγματοποιείται από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τεχνικούς του Ledopolis.

Σε περίπτωση που το προϊόν σας αποδειχθεί ελαττωματικό εντός δύο (2) έτη, παρακαλούμε επιστρέψτε το για επισκευή ή αντικατάσταση, στην έδρα μας:


DIGICRAFT
Γεωργίου Παπανδρέου 68
Αργυρούπολη - Αττική - TK.16451
Ελλάδα

Το Ledopolis έχει την αποκλειστική ευθύνη για την αντικατάσταση ενός προϊόντος. Φυσικές καταστροφές προϊόντων δεν καλύπτονται. Η παρακάτω πολιτική επιστροφής πρέπει να ακολουθείται προκειμένου να ζητήσετε την επισκευή ή αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος.ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Το Ledopolis δεν εγγυάται και δεν είναι υπεύθυνο για:
1. Ελαττώματα, βλάβες, ζημιές ή μειώσεις απόδοσης που προκλήθηκαν συνολικά ή εν μέρει από α) διακοπές ρεύματος, κύματα, πυρκαγιές, πλημμύρες, χιόνι, πάγο, κεραυνό, υπερβολική ζέστη ή κρύο, ισχυρά διαβρωτικά περιβάλλοντα,  ατυχήματα, ενέργειες τρίτων, ή άλλα γεγονότα εκτός του ελέγχου του Ledopolis, ή β) κατάχρηση πελάτών, κακομεταχείριση, κακή χρήση, αμέλεια, ακατάλληλη αποθήκευση, συντήρηση, λειτουργία ή μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες να επισκευαστεί ή να τροποποιηθεί ο εξοπλισμός με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Πελάτης πρέπει να παρέχει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για την συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού.
2. Αλλαγές και / ή τροποποιήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του προϊόντος του Ledopolis, χωρίς τη γραπτή άδεια του Ledopolis , ΑΚΥΡΩΝΕΙ το πρότυπο Εγγύησης του Ledopolis. Εξοπλισμό κατασκευασμένο με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, που αργότερα διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούν τις ανάγκες ή τις προσδοκίες του πελάτη.
3. Την απόδοση του εξοπλισμού όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που δεν έχουν αγοραστεί, καθορίστεί, ή εγκριθεί από το Ledopolis.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγυήσεις των προϊόντων δεν καλύπτουν ζημίες που οφείλονται σε καταιγίδα ή διακυμάνσεις του ηλεκτρικού ρεύματος.


RMA Πολιτική Επιστροφών

1. Το Ledopolis προσφέρει 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων (μείον τα έξοδα αποστολής και κόστος διεκπεραίωσης) για οποιοδήποτε λόγο, εντός 7 ημερών από την ημέρα που λάβατε το προϊόν σας. Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι στη κατάσταση που το λάβατε. Όλα τα κουτιά των προϊόντων πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση όπως τα λάβατε. Όλα τα εξαρτήματα των προϊόντων πρέπει να περιλαμβάνονται στη συσκευασία και στην ίδια αρχική κατάσταση για να είναι επιλέξιμα για επιστροφή. Άνοιχτά / κατεστραμμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.
2. Σε περίπτωση λάθους ή δυσαρέσκειας των πελατών, το Ledopolis χρεώνει το κόστος αποστολής και διεκπεραίωσης μόνο.
Όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα κουτιά των προϊόντων πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα εξαρτήματα των προϊόντων πρέπει να περιλαμβάνονται και να είναι σε άριστη κατάσταση για να είναι επιλέξιμα για επιστροφή.
3. Μετά από επτά (7) ημέρες, το Ledopolis δεν προσφέρει επιστροφή. Όλα τα προϊόντα θα είναι εγγυημένα για μια περίοδο δύο (2) έτών, εκτός εάν άλλως αναφέρεται παραπάνω και θα πρέπει να αντικατασταθούν ή να επισκευαστούν, αν βρεθεί να έχει οποιεσδήποτε ατέλειες.
4. Οποιαδήποτε επιστρεφόμενο προϊόν (μαζί με τα κουτιά συσκευασίας) πρέπει να είναι σαν καινούργια για να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
5. Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς προηγούμενη έγκριση από το Ledopolis και την έκδοση του αριθμού RMA. Προϊόντα που φθάνουν στο χώρο μας θα απορρίπτονται, εκτός εάν έχει εκδοθεί αριθμός RMA ο οποίος θα εμφανίζεται στο εξωτερικό μέρος κάθε συσκευασίας αποστολής. Οι πελάτες θα πρέπει να γράψουν τον αριθμό RMA στην ετικέτα αποστολής της επιστροφής όλων των κουτιών.
6. Μην γράφετε τίποτα πάνω στα κουτιά των προϊόντων. Μόνο τα εξωτερικά κιβώτια μεταφοράς θα πρέπει να επισημαίνονται. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τα κουτιά του προϊόντος, ως κουτιά αποστολής. Το Ledopolis πάντα στέλνει τα προϊόντα μέσα σε κουτιά μεταφοράς ή φακέλους και όχι κατευθείαν τα κουτιά των προϊόντων τους. Το Ledopolis παρακρατά 25% για κάθε προϊόν που το κουτί του είναι γραμμένο πάνω ή επέστρεψε σε μη επαναχρησιμοποιήσιμη κατάσταση.
7. Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να αποστέλλονται με ελεγχόμενη μέθοδο αποστολής και να υπάρχει ασφάλεια μεταφοράς απο την εταιρεία ταχυμεταφορών.
8. Το Ledopolis θα επιθεωρεί όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα, προκειμένου να εξακριβωθεί αν ένα προϊόν είναι επιλέξιμο για πίστωση ή αντικατάσταση. Η απόφαση θα ληφθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών απο τον υπεύθυνο που λαμβάνει κάθε επιστρεφόμενο προϊόν. Σε περίπτωση που ένα προϊόν έχει επιστρέψει και λείπουν ή είναι κατεστραμμένα κάποια μέρη του, θα μειωθεί το κόστος επιστροφής/αντικατάστασης.
9. Επιστροφές θα πρέπει να εκδίδεται εντός 5 ημερών μετά τη λήψη απόφασης έχει γίνει για να εξακριβωθεί αν ένα προϊόν είναι επιλέξιμο για την πίστωση ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων.
10. Τα RMAs ισχύουν για 7 ημέρες απο την ημερομηνία έκδοσης τους.
Τα προϊόντα πρέπει να παραλαμβάνονται στην αποθήκη μας εντός 7 ημερών.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα Επιστροφής Προϊόντων (Αρχείο Excel), που θα βρείτε εδώ.