• Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  • Προσφορές Διαγωνισμοί
6974 048 553
Καθημερινά 13:00 - 21:00
(0 Προϊόν) - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Λάμπες Led, για έως και 90% οικονομία!


Με τις νέες Οικονομικές Λάμπες Led, μπορείτε να κάνετε έως και 90% οικονομία στο ρεύμα. Εξοικονομείτε χρήματα άμεσα, με μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και με μείωση των λαμπτήρων που αλλάζετε συχνά, λόγω της μικρής τους διάρκειας!. Μεγάλες Προσφορές σε Λαμπτήρες Led για την κατοικία και επαγγελματικούς χώρους στις καλύτερες τίμες της Αγοράς!
Επιλέξτε κατηγορία λαμπτήρων Led

Πλέγμα  Λίστα 

61 Είδος(η)

ανα σελίδα

Πλέγμα  Λίστα 

61 Είδος(η)

ανα σελίδα

Πλεονεκτήματα Λαμπτήρων Led

Μακράς διάρκειας ζωή
Οι λάμπες LED διαρκούν μέχρι και 5 φορές περισσότερο απ'ότι οι λαμπτήρες φθορισμού, και ακόμα περισσότερο απ' ό,τι οι τυπικές λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Ανθεκτικότητα
Δεδομένου ότι τα LED δεν έχουν πλέγμα, δεν κατεστρέφονται όπως συμβαίνει με μια κανονική λάμπα πυρακτώσεως που σπάει/καίγεται.

Χαμηλή Θερμογρασία
Οι λάμπες Led δεν προκαλούν συσσώρευση θερμότητας. Παράγουν 3,4 BTU/ώρα, έναντι 85 που παράγουν οι λαμπτήρες πυρακτώσεως. Οι κοινοί λαμπτήρες πυρακτώσεως ζεσταίνονται αρκετά με αποτέλεσμα τη συσσώρευση θερμότητας σε ένα δωμάτιο. Με τις λάμπες Led αποφευγουμε αυτή τη συσσώρευση θερμότητας, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους κλιματισμού στο σπίτι.

Υδράργυρος και ακτινοβολία
Οι λάμπες Led δεν περιέχουν υδράργυρο και δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία.

Αποτελεσματικότητα
Οι λαμπτήρες Led χρησιμοποιούν μόνο 2-17 Watt ηλεκτρικής ενέργειας (1/3o με 1/30o των λαμπτήρων πυρακτώσεως ή CFL). Οι λάμπες LED που χρησιμοποιούνται μέσα στο σπίτι προσφέρουν εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, χαμηλές θερμοκρασίες  και εξοικονόμηση χρημάτων λόγω του κόστους αντικατάστασης, μιας και οι λάμπες LED κρατάνε πολύ περισσότερο. Επίσης, οι μικρές λαμπτήρες LED που χρησιμοποιούνται σε φακούς, επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 10 με 15 φορές περισσότερο από ό, τι με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Φως για τις απομακρυσμένες περιοχές και φορητές γεννήτριες
Λόγω της απαίτησης των Led λαμπτήρων για χαμηλή ισχύ, με τη χρήση ηλιακών συλλεκτών γίνεται πιο πρακτικό και λιγότερο δαπανηρό από ό, τι αν χρησιμοποιούσαμε μια γραμμή ρεύματος ή μια γεννήτρια για φωτισμό σε απομακρυσμένες ή εκτός δικτύου περιοχές. Οι Led λαμπτήρες είναι επίσης ιδανικοί για χρήση με μικρές φορητές γεννήτριες που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού για την εφεδρική ισχύ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.